ILMALÄMPÖPUMPUT YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Ilmalämpöpumpun huolto

2 Tuotetta

Suomeen on asennettu tuhansia Ilmalämpöpumppuja jo usean vuoden ajan, joten niiden huolto tulee jatkossa olemaan yhä merkittävämpi. Niinpä olemme erikoistuneet myös pumppujen huoltoon, ja huollamme kaikki ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. 

Huoltoa on kahdenlaista, pesuhuoltoa ja korjaushuoltoa. Ilmalämpöpumpun pesuhuolto olisi suositeltavaa tehdä noin kolmen vuoden välein, varsinkin jos laitteella jäähdytetään paljon. Tilattaessa ilmalämpöpumpulle huoltoa on hyvä kiinnittää huomiota siihen mitä huolto sisältää ja miten huolto tehdään. 

Korjaushuoltoa vaaditaan silloin, jos laitteen toiminnassa ilmenee ongelmia. Esimerkiksi jos lämmitys/jäähdytysteho on hiipunut tai laakeri on alkanut ääntämään.

Tilaa ilmalämpöpumpun huolto alla olevalla tuotteella. Huoltopyynnön voit jättää myös yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla.

  • Näkymä

Ota yhteyttä ilmalämpöpumppu asiolla, vastaamme tuhansien pumppujen kokemuksella.

Kysy mitä vain, WhatsApp-sovelluksella liikkuu kätevästi myös kuvat ja jopa videot. Nappaamalla pari kuvaa kohteestanne saat nopeiten sitovan hinnan työlle.

>>TARJOAMME ILMALÄMPÖPUMPPUJA ASENNETTUNA TARJOUSKSEN MUKAAN, KLIKKAA TÄTÄ TEKSTIÄ<<

>>KATSO ASIAKKAIDEMME  PALAUTTEITA TÄSTÄ<<

  

 

(Klikkaamalla kalenteria pääset katsomaan vapaita aikoja)


Yhteydenotto: