ILMALÄMPÖPUMPUT YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Ilmalämpöpumput

60 Tuotetta

Energia Seppien verkkokaupasta tilaat ilmalämpöpumput helposti suoraan netistä. Toimintamme keskittyy ja on keskittynyt yli kymmenen vuoden ajan ilmalämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon. Niinpä meiltä hoituu myös haastavammat kohteet sujuvasti.

Parempaa hinta/laatu suhdetta saa hakea! Ilmalämpöpumppujen hinnat on kilpailukykyisiä. Ilmalämpöpumppujen hinta muodostuu laitteesta, tarvikkeista ja työstä. Tarjolla myös lisävarusteita ja palveluita.

Mikä on Ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu on laite mitä asennetaan Suomessa pääosin lämmityskulujen pienentämiseksi. Ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä paremmalla hyötysuhteella kuin esimerkiksi sähköpatteri. Ilmalämpöpumppuja käytetään Suomessa myös niiden alkuperäiseen tarkoitukseen eli jäähdytykseen. 

Ilmalämpöpumppu ei sovellu päälämmönlähteeksi, koska sen tuottama lämpöenergia pienentyy ulkoilman viilentyessä. Talon lämmöntarve taas kasvaa pakkasen kiristyessä. 

Ilmalämpöpumpun tuottamaan lämpöön ei pystytä lisäämään lämpöä esim. ulkopuolisilla vastuksilla kuten ilmavesilämpöpumpussa. Joten päälämmönlähteen (sähköpatteri, öljypattereiden...) tulee tukea lämmitystä pakkasen kiristyessä. 

Ilmalämpöpumpun päätarkoitus on säästää energiaa (rahaa), joten se on hyvä mitoittaa niin, että se tuottaa merkittävän osan lämmöntarpeesta +10-(-10) asteen välillä. Ilmalämpöpumpun tehon voi myös ylimitoittaa paremman lämmöntuoton takaamiseksi pakkasella, mutta tällöin energiatehokkuus voi kärsiä lauhemmilla keleillä. Liian suuri ylimitoitus aiheuttaa myös ilmalämpöpumpulle pätkäkäyntiä, mikä huonontaa energiatehokkuutta ja lyhentää laitteen käyttöikää.

  • NäkymäKAIKKI PALVELUMME ON TÄLLÄ HETKELLÄ  RUUHKAANTUNUT, PAHOITTELUT RUUHKASTA! 

Avaa tarjous klikkaamalla


 

- Tarjoamme tuotteita yllä olevan tarjousksen mukaan, sähköpostiliikenne pahasti ruuhkaantunut 

- Vapaita asennusaikoja pystyy tarkastella klikkaamalla alla olevaa kalenteria

- Puhelinliikenne ajoittain ruuhkaantunut, laitathan asian mieluummin viestillä

- Laitteiden asennustoimitukset maahantuojan saatavuuden mukaan, toimitusajat voi vaihdella vapaisiin asennusaikoihin nähden

- Tällä hetkellä toimitamme laitteita vain asennettuna

Klikkaamalla kalenteria pääset katsomaan vapaita aikoja


Yhteydenotto: