Ilmalämpöpumpun sähköistys
Ilmalämpöpumpun sähköistys

Ilmalämpöpumpun sähköistys

Tilaa ilmalämpöpumpun sähköisty edullisesti ja järkevästi asennuksen yhteydessä

99,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ilmalämpöpumpun sähköistys


Asennusten peruspaketteihin sisältyy sähköistys kytkettynä pistotulpalla 3 m mustalla kumikaapelilla ulkoyksikön sähkökytkentään, mikä sijaitsee ulkoyksikön oikeassa reunassa.

Tai vaihtoehtoisesti kytkennän valmiiksi olemassa olevaan turvakytkimeen, mikä on ulkoyksikön välittömässä läheisyydessä. Huomioitavaa on, että syöttö on kullekin laitteelle sopiva, eli yleisesti 10 A vaativille laitteille vähintään 1,5 mm MMJ ja 16 A laitteille 2,5 mm MMJ.


Kiinteä sähköistys

Suosittelemme ilmalämpöpumput asennettavaksi aina omalla ryhmälähdöllä ryhmäkeskukselta, eli sulaketaululta. Olemassa olevia ryhmälähtöjä voidaan myös käyttää ilmalämpöpumpun sähköistykseen, mikäli niitä ei ole kuormitettu valmiiksi. Esim. ulkopistorasioissa ei ole yleensä jatkuvaa kuormitusta, joten niistä voi usein jatkaa/haaroittaa sähköistyksen ilmalämpöpumpulle.

Tarjoamme ilmalämpöpumpun kiinteä sähköistystä selkeällä tuotteella:

  • Kiinteä sähköistys turvakytkimellä 99 €
  • Sähköistyksen metriveloitus 15 €/m

Kiinteä sähköistys sisältää turvakytkimen asennettuna ulkoyksikön viereen sopivaan kohtaan. Sähköistyksen kytkennän pistorasiaan (jos mahdollinen), jakorasiaan, ryhmäkeskukseen vapaaseen sulakkeeseen tai sopivaksi katsotun ryhmän rinnalle. 

Sähköistyksen metriveloitus sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet, työn ja myös tarvittavat läpiviennit. Työskentelykorkeudet ja paikat samalla ehdoilla kuin ilmalämpöpumppujen asennuspaketeissa. Maakaapeloinnin hinnoittelu aina omalla tarjouksella.


Tämä tuote tilattavissa vain ilmalämpöpumpun asennuksen yhteydessä!


Arvostelut 0 arvostelua


Yhteydenotto