Ilmalämpöpumpulla rahaa

Ilmalämpöpumpulla rahaa

Miksi Suomessa asennetaan paljon ilmalämpöpumppuja?

Syy on yksiselitteisesti raha, ilmalämpöpumpulla säästää rahaa…

Vaikka ilmalämpöpumppuun joutuukin sijoittamaan keskimäärin 1500-2500 € rahaa on se todettu erittäin kannattavaksi investoinniksi. Keskimääräinen ilmalämpöpumpun takaisinmaksuaika on 2-5 vuotta, jonka jälkeen se tuottaa joka vuosi voittoa noin 500 euroa tai jopa lähemmäs 1000 € puhdasta rahaa. Säästöön vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi millainen talvi on, kuinka suuren osan talosta ilmalämpöpumppu pystyy lämmittämään ja tietysti se minkä tehoinen itse laite on.

Olemme kiinnittänyt erityistä huomiota siihen että asiakas saisi koko paketin mahdollisimman kustannustehokkaasti ja helposti. Sekä siihen että asiakas saa apua mahdollisissa ongelmatilanteissa nopeasti.

Syy miksi pystymme myymään palveluitamme keskimääräistä edullisemmin on verkkokauppa. Verkkokauppojen perimmäinen idea on helpottaa ostoprosessia ja saada sitä kautta edullisempia hintoja kuluttajille. Toiminnassamme keskeisessä roolissa on myös palvelun (ilmalämpöpumpun asennuksen) myynti verkon välityksellä, joten se tuo oman haasteen, koska tämän tyyppisen palvelun hankkiminen suoraan verkosta on toistaiseksi suurimmalle osalle vielä vierasta. Ole edelläkävijä ja hanki ilmalämpöpumppu alan edistyksekkäimmältä yritykseltä suoraan netistä!

www.ilmalämpöpumppuverkkokauppa.fi

www.energiasepat.fi


Ps. tykkäämme myös olla ihmisten kanssa tekemisissä, joten emme ole unohtaneet perinteisiä kaupankäynnin menetelmiä. 


Terveisin:

Kimmo Seppänen

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.Yhteydenotto