ILMALÄMPÖPUMPUT YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Ilmalämpö Seppä Oy toimii nykyään nimellä Energia Sepät

Ilmalämpö Seppä Oy toimii nykyään nimellä Energia SepätTervehdys uudet ja vanhat asiakkaat!

Ilmalämpö Seppä yritys on perustettu vuonna 2007 ja osakeyhtiömuotoisena se on toiminut 2013 vuodesta saakka. Vanha sivusto ja näkyvyys www.ilmalamposeppa.fi oli erittäin toimiva ja hyvä, mutta se ei riittänyt meille. Halusimme olla mukana tekniikan kehityksessä ja hyödyntää uutta tekniikkaa työn helpottajana sekä pyrimme hyödyntämään nykytekniikkaa ennakkoluulottomasti. Esimerkiksi yritystoimintamme pyörii tällä hetkellä täysin paperittomasti, mikä helpottaa elämää ja kuormittaa vähemmän ympäristöä. 

Uudella Energia Sepät näkyvyydellä pyrimme viestittämään vahvemmin ympäristöystävällistä tuotetarjontaa. Tällä hetkellä toimintamme keskittyy ilmalämpöpumppuihin ja jatkossa valikoimaamme tulee myös ainakin aurinkoenergia. Ilmalämpöpumppu + aurinkopaneeli yhdistelmällä pystytään kattamaan erittäin merkittävä osa kotitalouksien energiankulutuksesta.

10 vuoden toiminnan aikana olemme todenneet asennustoimintamme olevan niin laadukasta, että pystymme myöntämään asennuksille viiden vuoden työntakuun.

Pyrimme kehittämään yritystoimintaamme aktiivisesti hyödyntäen kaikkea mahdollista tekniikkaa mikä soveltuu alallemme. Näin pystymme tarjoamaan teille myös jatkossa mahdollisimman hyvää ja sujuvaa palvelua!

Energisin terveisin:

Kimmo Seppänen, yrittäjä

Energia Sepät/Ilmalämpö Seppä Oy


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.KAIKKI PALVELUMME ON TÄLLÄ HETKELLÄ  RUUHKAANTUNUT, PAHOITTELUT RUUHKASTA! 

Avaa tarjous klikkaamalla


 

- Tarjoamme tuotteita yllä olevan tarjousksen mukaan, sähköpostiliikenne pahasti ruuhkaantunut 

- Vapaita asennusaikoja pystyy tarkastella klikkaamalla alla olevaa kalenteria

- Puhelinliikenne ajoittain ruuhkaantunut, laitathan asian mieluummin viestillä

- Laitteiden asennustoimitukset maahantuojan saatavuuden mukaan, toimitusajat voi vaihdella vapaisiin asennusaikoihin nähden

- Tällä hetkellä toimitamme laitteita vain asennettuna

Klikkaamalla kalenteria pääset katsomaan vapaita aikoja


Yhteydenotto: