Yleiset toimitusehdot

Linkki toimitusehtoihimme: https://www.energiasepat.fi/fi/terms-of-delivery


Helppo, turvallinen ja riskitön vaihtoehto

Energia Seppien verkkokaupasta (verkkotilaus) tilaat ilmalämpöpumput ammattilaisen asentamana helposti ja turvallisesti. Maksun voi suorittaa aina vasta toimituksen yhteydessä, joten pystyt varmistamaan palvelun laadun ennen maksua!


Kohde suunnittelu

Osalle ilmalämpöpumpun hankkijoista on tiedossa mikä laite sopii parhaiten heidän kohteeseensa. Mikäli tarvitsette apua laitevalinnassa ja kohteen kartoituksessa olkaa toki yhteydessä meihin. Helpoiten ja nopeiten saatte asennussuunnitelmaa ja tarjousta toimittamalla kuvia kohteesta. Kuvia voi laittaa tulemaan kaikilla yhteyksillä, mainitse myös missä kohde sijaitsee. Teemme myös kartoituskäyntejä kohteeseen.


Toimitusaika

Vapaita asennusaikoja pystyy tarkastella ja varata Online-ajanvarauksen kautta, sähköpostilla info(x)energiasepat.fi, yhteydenotolla ja puhelimitse 040 913 2477.


Toimitus

Kaikkiin ilmalämpöpumppuihin sisältyy  ilmainen asennustoimitus 100 km/suunta toimipisteestä, ylimenevät kilometrit 1 €/km. Muut toimitukset sovittavissa erikseen. Ilmalämpöpumpun huoltoon sisältyy 50 km/suunta matkakulut, ylimenevät 1 €/km. Toimimme maksimissa 150 km/suunta toimipisteestä Vanha Porvoontie 256, 01380 Vantaa.

Lisävarusteiden ja muiden oheistuoitteiden toimituskulut tapauskohtaisesti. Lähetettävien tuotteiden toimituskulut sovitaan aina tapauskohtaisesti.


Tilaus ja maksu

Tilaukset tulee helpoiten ostoskorin kautta, puhelin ja sähköposti toimii myös.

Pääsääntöinen maksutapa on lasku/tilisiirto ilman maksuaikaa. Tarjolla myös rahoitusvaihtoehtoja, tiedustele rahoitusta myynnistä.

Yhteydenotto