ILMALÄMPÖPUMPUT YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Helppo, turvallinen ja riskitön vaihtoehto

Energia Seppien verkkokaupasta (verkkotilaus) tilaat ilmalämpöpumput ammattilaisen asentamana helposti ja turvallisesti. Maksun voi suorittaa aina vasta toimituksen yhteydessä, joten pystyt varmistamaan palvelun laadun ennen maksua!


Kohde suunnittelu

Osalle ilmalämpöpumpun hankkijoista on tiedossa mikä laite sopii parhaiten heidän kohteeseensa. Mikäli tarvitsette apua laitevalinnassa ja kohteen kartoituksessa olkaa toki yhteydessä meihin. Helpoiten ja nopeiten saatte asennussuunnitelmaa ja tarjousta toimittamalla kuvia kohteesta. Kuvia voi laittaa tulemaan kaikilla yhteyksillä, mainitse myös missä kohde sijaitsee. Teemme myös kartoituskäyntejä kohteeseen.


Toimitusaika

Asennus- ja huoltojono on keskimäärin 2-28 päivää. Asennuksia pystyy varaamaan Online-ajanvarauksen kautta, sähköpostilla info(x)energiasepat.fi, yhteydenotolla ja puhelimitse 040 913 2477. Tuotteiden saatavuus perustuu maahantuojien saldoihin. Kovimman sesongin aikana toimitusaika voi vaihdella vapaisiin asennusaikoihin nähden. Huollon ajanvaraukset yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse.Toimitus

Kaikkiin asennettuina tuotteisiin kuuluu ilmainen toimitus. Ilmainen toimitus on voimassa 100 km/suunta kohteesta Kelatie 5, 01450 Vantaa, ylimenevät kilometrit 1 €/km. Muut toimitukset sovittavissa erikseen. Ilmalämpöpumpun huoltoon sisältyy 50 km/suunta matkakulut, ylimenevät 1 €/km. Maksimi toimintasäde noin 150 km.Tilaus ja maksu

Tilaukset tulee helpoiten ostoskorin kautta, puhelin ja sähköposti toimii myös. Kassalta voi valita maksun suoritettavaksi toimituksen yhteydessä. Maksuvaihtoehdot on laajat. Verkkokaupan kassalla pystyt valitsemaan korttimaksun toimituksen yhteydessä (kohteessa),  verkkomaksu kohdasta maksun voi suorittaa suoraan oman verkkopankin kautta. 

Valitessa "Verifone BlueCommerce" kohdan Collector (lasku/osamaksu), saa suoraan 30 päivää ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, esite Collector>>

Mikäli haluatte maksaa verkkopankissa tai Collectorilla toimituksen yhteydessä valitkaa kassalla "Verifone BlueCommerce" kohta. Verkkomaksu on ilmainen, Collector lasku 2,95 €.

Santander-rahoitus, Collectorilla maksua pystyy jatkamaan osamaksuna, mutta mikäli haluatte maksun suoraan rahoituksella löytyy myös Santanderin myöntämä rahoitusvaihtoehto. Valitkaa kassalta "Rahoitus". Vaatii hyväksytyn luottopäätöksen rahoitus välilehden kautta.

"Perinteinen" lasku vaatii tilinavauksen. Tilinavaukseen tarvitaan henkilötunnus/Y-tunnus luottotietojen tarkistusta varten. Avausmaksu 19€.

Ota yhteyttä ilmalämpöpumppu asiolla, vastaamme tuhansien pumppujen kokemuksella.

Kysy mitä vain, WhatsApp-sovelluksella liikkuu kätevästi myös kuvat ja jopa videot. Nappaamalla pari kuvaa kohteestanne saat nopeiten sitovan hinnan työlle.

   

 

(Klikkaamalla kalenteria pääset katsomaan vapaita aikoja)


Yhteydenotto: