Kaikki palvelumme on ruuhkaantunut

  • Ilmalämpöpumppujen kysyntä on tällä hetkellä erittäin suurta, joten toimitusaikamme riippuen laitteesta on tällä hetkellä noin 2 kuukautta.
  • Vapaita asennusaikoja voi tarkastella ja varata online-kalenterista: https://nettiaika.fi/EnergiaSepat#/
  • Suurin osa ilmalämpöpumpuista on tarjottuna sivuillamme, tarjouspyyntöjen purkamisessa on ruuhkaa.
  • Sähköpostit on niin ikään myös ruuhkaantuneet. Kiireellisissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse 040 143 7077 tai 040 913 2477
  • Kartoituskäyntejä tehdään ensisijaisesti asennusajan varanneille. Kartoituskäyntien varaus myynnin numerosta 040 143 7077 huomioiden että puhelinliikenne on myös ruuhkaantunut.
  • Kiireellisissä huolloissa pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse 040 913 2477. Huoltojono lähtökohtaisesti sama kuin asennuksissa.


Ilmalämpöpumput ammattilaisen asentamana helposti ja turvallisesti!Asennusturva 5 vuotta

Asennamme ilmalämpöpumput tuhansien pumppujen kokemuksella! Laajan kokemuksen ansiosta pystymme myöntämään viiden vuoden asennusturvan (takuun) asentamillemme ilmalämpöpumppujen asennustöille.

5 vuoden takuu koskee työn osuutta, laitetakuut määrittyy maahantuojien takuuehtojen mukaisesti 1-6 vuotta. Laitetakuun pituuteen vaikuttaa merkki ja malli.

Havainnekuva ilmalämpöpumpun asennuksesta:


Kotitalousvähennys

Muistathan myös, että tekemämme työt oikeuttavat kotitalousvähennyksen saamiseen. 

Vuonna 2022 kotitalouvähennys on 40 % työn osuudesta. Esimerkiksi jos työn osuus on 700 €, saa siitä 280 € takaisin, miinus 100 euron omavastuu kerran kaikista vuoden vähennyksistä.

Tarkempi info kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilla, klikkaa kuvaa.
Yhteydenotto